Ce ar fi viaţa fără iubire?

    

   V-ați întrebat vreodată cum ar fi viața fără iubire, cum ar arăta ea? V-ați întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă toți oamenii care au suferit și-ar închide inimile în fața ei din cauza fricii de a suferi din nou? Oare cum s-ar putea trăi și ce fel de lume s-ar crea?

   În opinia mea, deschiderea inimii spre iubire este esența vieții. De ce spun acest lucru? Pentru că iubirea nu este doar un sentiment. Ea este o stare înaltă de conştiinţă.

   Iubirea este cel mai pur și magic sentiment. Iubirea este precum un răsărit de soare încununat de mireasmă. Iubirea, esența vieții și a traiului armonios pe Pămînt. Iubirea, cheia care deschide lacăte. Iubirea ne aduce cu picioarele pe Pământ, iubirea ne conectează cu sursa care ne-a creat și cu adevărul nostru lăuntric.                  

   Există în fiecare dintre noi deoarece Dumnezeu ne-a insuflat acest sentiment atunci când ne-a creat. Ea este baza și atunci când este manifestată,  ne transformă experienţele vieţii în armonie. Iubirea înseamnă acceptare.

   Iubirea ne ajută să facem pace cu noi înșine și cu cei din jurul nostru. Dacă vom alege să trăim lasându-ne ghidați de ea, vom putea să creăm propriul nostru Rai pe Pământ.                                 

Să aveţi zi cu soare în suflete!

E.D