Să fii tu orice s-ar spune şi să mergi pe drumul tău, să fii liber în gândire şi-n acţiune mereu.

Viaţă armonioasă

Să fii tu orice s-ar spune şi să mergi pe drumul tău, să fii liber în gândire şi-n acţiune mereu.


Viaţa, o călătorie armonioasă posibilă

 

Dragi cititori,

   Am publicat această carte ca autor independent şi m-am bucurat enorm de această realizare atunci când am observat ce a ieşit din mâinile mele şi ce a înseamnat cu adevărat publicarea unei cărţi.

   Publicarea cărţii a necesitat timp, creativitate, deschidere, curaj. A însemnat conectarea cu Creatorul şi permiterea acestuia să lucreze prin mine. 

   Deşi am avut şi momente mai dificile, a fost o perioadă magică pe care o voi păstra în inima mea, iar această realizare  mă va ajuta mereu în viaţa mea.

    Soţul meu a fost cel care m-a convins să  o scriu, dar a fost şi cel care m-a ajutat să-i aleg titlul.

   Mi-am dorit să se afle de această carte într-un mod mai diferit şi să observ prin intermediul paginilor pe care le administrez impactul informaţiilor asupra oamenilor (acele pagini conţin informaţii cu propria mea abordare despre viaţă, iar cartea conţine acest tip de abordare ).

   Paginile administrate de mine sunt: viaţa, o călătorie armonioasă posibilă, coltuldivin de pe platforma facebook şi blogul  www.coltuldivin.blogspot.com.

    Cred în ideea că oamenii conţin capacităţile necesare de a depăşi situaţiile neplăcute din vieţile lor şi de a merge mai departe, dar cred şi că uneori avem cu toţii nevoie de un sprijin pe care putem să îl găsim printr-o încurajare, printr-o îmbrăţişare şi nu numai.

   Cartea este o călătorie care are ca scop  conştientizarea şi potenţarea acelei puteri lăuntrice pe care oamenii o au şi pe care Dumnezeu le-a insuflat-o atunci când i-a creat, putere cu care îşi pot construi o lume plină de iubire, cinste, adevăr, dreptate, armonie şi frumos, atât timp cât îşi doresc.

   Pentru mine, acestea sunt valorile în care cred şi pe care le voi purta mereu în inima mea, atât timp cât voi exista.

   Scrierea acestei cărţi m-a ajutat foarte mult şi    recunosc că am scris-o şi pentru mine. Faptul că am povestit despre experienţele mele şi despre modurile prin care am reuşit să le depăşesc mi-a produs profunde conştientizări şi armonizări ale unor aspecte din viaţa mea. Uneori, oamenilor le este greu să vorbească despre ei şi experienţele lor, iar pe mine acest lucru m-a ajutat enorm.

   Apoi, am scris-o cu gândul ca oamenii să conştientizeze prin intermediul titlului cărţii că viaţa poate deveni o călătorie armonioasă, atât timp cât cred cu tărie în acest lucru. Eu cred că viaţa poate fi frumoasă şi armonioasă, nu doar plină de durere şi suferinţă.

    De asemenea, am scris-o pentru acei oameni care sunt deschişi spre o nouă abordare, dar nu pentru a-i convinge că lucrurile pot fi doar cum le-am menţionat în carte.

    Această carte conţine propriul adevăr exprimat prin prisma experienţelor mele, metode prin care le-am depăşit şi impactul pe care acestea le-au avut asupra vieţii mele.

   Sper ca oamenii care o vor citi să-şi dea voie să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă,  fără să creadă orbeşte în tot ceea ce am scris şi să verifice, dacă doresc, veridicitatea  informaţiilor.

    Părerea la care am ajuns este că lucrurile nu pot fi doar albe şi negre, pot fi de diferite culori şi oamenii au capacitatea să aleagă acele culori care rezonează cu adevărul interior pe care îl deţin şi care îi aduc mai aproape de el.

   În momentul în care va fi disponibilă pentru comenzi, o veţi putea procura exclusiv de pe acest site.

Să aveţi zile cu soare în suflet!