Viaţa, o călătorie armonioasă posibilă

 

Dragi cititori,

   Am publicat această carte ca autor independent. Soţul meu a fost cel care m-a determinat să o public şi m-a ajutat la alegerea titlului.

 Cred în ideea că oamenii conţin capacităţile necesare de a depăşi situaţiile neplăcute din vieţile lor şi de a merge mai departe, dar cred şi că uneori avem cu toţii nevoie de un sprijin, pe care putem să îl găsim într-o încurajare, îmbrăţişare şi nu numai.

   Am scris această carte pentru acei oameni care sunt deschişi spre o nouă abordare, dar nu pentru a-i convinge că lucrurile pot fi doar cum le-am menţionat în carte, ci pentru a-i impulsiona să caute propriile lor adevăruri.

    Această carte conţine propriul adevăr exprimat prin prisma experienţelor mele, metode prin care le-am depăşit şi impactul pe care acestea le-au avut asupra vieţii mele.

    Părerea la care am ajuns este că lucrurile nu pot fi doar albe şi negre, pot fi de diferite culori şi oamenii au capacitatea să aleagă acele culori care rezonează cu adevărul interior pe care îl deţin şi care îi aduc mai aproape de el.

   În momentul în care va fi disponibilă pentru comenzi, o veţi putea procura exclusiv de pe acest site.

Să aveţi zile cu soare în suflet!