Să fii tu orice s-ar spune şi să mergi pe drumul tău, să fii liber în gândire şi-n acţiune mereu.

Viaţă armonioasă

Să fii tu orice s-ar spune şi să mergi pe drumul tău, să fii liber în gândire şi-n acţiune mereu.


Dragi vizitatori!

Conţinutul acestei pagini este rezultatul creativităţii mele.  Poeziile au apărut rînd pe rînd, cu bucurie şi dăruire, fiind inspirate din experienţele mele şi ale altor oameni.

Imaginile au fost aşezate cu grijă şi s-au pliat pe fiecare poem, iar melodiile clipurilor video  au fost alese cu scopul de a crea conexiunea cu acea latură autentică divină cu care oamenii sunt înzestraţi.

Iubesc muzica de pian şi ştiu că ascultarea ei ajută foarte mult oamenii şi îi conduce într-o călătorie de conştientizare şi de se conectare cu ei înşişi, cu ceea ce este cu adevărat important pentru sufletele lor, ghidându-i  spre descoperirea misiunii proprii şi a sinelui divin. 

  Site-ul conţine linkuri cu conţinut video care provin din platforma www.youtube.com şi care nu-mi aparţin. Acestea sunt menţionate cu specificaţia ' link preluat'.

   Articolele din acest site pot fi distribuite şi utilizate doar în scop informativ, fără a se aduce modificări asupra acestora şi menţionându-se sursa de provenienţă, printr-un link explicit către site-ul www.viata-armonioasa.com

❤Să ne încărcăm cu energie, să fim plini de bucurie, să transmitem ce-i mai bun în galaxie.