Braco

❤                                    ❤❤❤                                             ❤❤❤                

   In anul 2017 am aflat de la Marcela Mantz (coach-ul meu de atunci) de Braco(este cunoscut ca cel care vindeca doar cu privirea).  Mi-a trimis un mail in care mi-a povestit despre experienta pe care a trait-o in momentul in care a participat la o sesiune live cu acesta.

   Curiozitatea m-a determinat sa particip la o sesiune live, sesiune care a avut loc ulterior la Bucuresti. Obisnuiesc sa nu cred tot ce mi se spune fara sa probez, asa ca in momentul in care a venit din nou in Bucuresti am participat. 

   Am fost in sala, iar sesiunea a durat 10 minute. Sala era plina de oameni care venisera cu o speranta(erau multi oameni cu probleme de sanatate si nu numai). Recunosc ca am fost sceptica la inceput si m-am gandit ca am dat banii degeaba, dar nu a fost asa. Ceea ce am simtit in acele 10 minute a fost inexplicabil de frumos si de atunci s-au produs multe schimbari benefice in viata mea.

   De atunci l-am mai urmarit pe live streaming https://braco-tv.me  în mod gratuit, iar impactul a fost la fel de frumos de fiecare dată. Prin iubirea pe care o transmite, ne ajuta sa ne conectam si sa activam iubirea vindecatoare din noi.

   Pentru mine, aceasta experienta a fost profunda si benefica si ii sunt recunoscatoare Marcelei pentru ca prin intermediul ei am aflat de Braco.

   Si pentru ca dar din dar se face Rai, am simtit sa impartasesc mai departe aceste informatii pentru ca sunt convinsa ca poate sa ajute si pe altii.

❤❤❤                               ❤❤❤                                     ❤❤❤

Va doresc o zi cu soare in suflete!

Sa luati mereu deciziile cele mai bune, atat pentru voi, cat si pentru ceilalti!

Sa stiti ca Dumnezeu lucreaza prin oameni!

Nimeni nu va ajunge mai sus atat timp cat va calca in picioare liberul arbitru al altora!