Dragi cititori,

❤❤❤❤❤

Mai presus de diplomele obținute, sunt un om care am ales să pășesc pe Pământ ca să experimentez și să implementez în propria ființă, învățăminte necesare pentru evoluţia mea.

  Am trecut prin etapa relațiilor toxice, am experimentat atacuri de panică, stări de depresie şi de neincredere în mine.  Am cunoscut fricile, rușinea, timiditatea, vinovăția, ura, invidia, orgoliul, gândurile negative constante.

Toate acestea m-au ajutat în parcursul meu şi m-au determinat să găsesc metode prin care sa le pot înțelege, accepta și depăşi, iar acum, prin prisma exemplului propriu,  pot să îi ajut şi pe alţii care se află în situaţii similare.

  Din dorinţa de evoluţie personală şi de aprofundare a cunoştinţelor ,mi-am îndreptat atenţia către studierea laturii emoţionale şi a modului prin care aceasta, împreună cu convingerile pe care le aveam despre lume  şi viaţă, îmi înfluenţau experienţele şi acţiunile.

Am urmat mai multe cursuri de dezvoltare personală şi spirituală şi am aplicat în viaţa mea informaţii cu care am rezonat şi prin intermediul cărora am reuşit să creez o armonie între minte, trup şi suflet(printre aceste cursuri se numără:  cursul de Consilier de dezvoltare personală, cursul de Terapeut Theta Healing).

❤❤❤❤❤

   Cu timpul, această pasiune s-a extins şi m-a determinat să creez  acest site, care vine în completarea cărţii pe care am publicat-o în anul 2019 şi care se numeşte "Viaţa, o călătorie armonioasă posibilă".

     Iubesc să scriu, să compun poezii, să cânt, să dansez. Iubesc oamenii, iubesc viaţa și simt o împlinire în suflet atunci când reuşesc să aduc bucurie în inimile lor.

Rezonez foarte mult cu muzica de pian, iar aceasta mă aduce mai aproape de propria autenticitate(pentru mine, pianul este vindecătorul sufletului).

   Susțin armonia dintre oameni și cred că iubirea este cheia care deschide orice portiță şi dizolvă orice blocaj. Prin iubire ne conectăm cu sursa divină care ne-a creat.

    Prin intermediul acestui site, împărtăşesc propria viziune despre lume şi viaţă, fie prin intermediul unor articole, fie prin intermediul unor creaţii poetice inspirate din experienţele mele sau din ale altor oameni.

Sper ca informaţiile din aceste pagini să vă înspire.

 ❤❤❤❤❤

Vă mulţumesc c-aţi vizitat lăcaşul meu cu stele

Şi vă doresc să străluciţi la maxim precum ele.

Dar din dar se face Rai,

Tot ce ai mai bun să dai,

Fără frică c-o să pierzi,

Inimile le dezmierzi.

     Irina Dănălachi